Chat with us, powered by LiveChat

Pyydä RMA

Jos haluat saada uuden RMA-tunnuksen tai tarkastaa nykyisen RMA:n tila, täytä lomake:

Tilauksen tiedot
Tooltip
Tooltip

Älä palauta mitään tuotteita, ennen kuin olet saanut nimenomaiset tiedot palautuksesta Sodemann Industrifjedre A/S:ltä.

Sodemann Industrifjedre A/S ei ota palautettuja tuotteita vastaan​ilman, että asiasta on sovittu etukäteen. Ilman sopimusta palautettuja tuotteita ei käsitellä. Sen sijaan ne hävitetään.

Tuotteiden palauttaminen

Tällä sivulla voit luoda palautuskyselyn vain verkkosivustollamme tehdylle tilaukselle. Tilausnumeron on alettava W-kirjaimella.

Tuotteita, joiden sinetti on rikki, ei voi palauttaa.

Ehdot yritysasiakkaille (B2B):
SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S ei hyväksy palautettuja tuotteita ilman, että asiasta on sovittu erikseen etukäteen. Jos tällainen sopimus on tehty, SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S toimittaa asiakkaalle palautusnumeron. Lue lisää myynti- ja toimitusehtoihimme kohdasta 7.

Ehdot yksityisasiakkaille (B2C):
Kaikkia SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S -yhtiöltä tilattuja tuotteita koskee 14 päivän harkinta-aika. Harkinta-aika alkaa siitä päivästä, kun tuote on vastaanotettu tai useammasta toimituksesta koostuvien tilausten kohdalla ensimmäisen toimituksen päivämäärästä. Lue lisää myynti- ja toimitusehtoihimme kohdasta 6.

Internet Explorerin yhteensopimattomuus

Tämä sivusto ei valitettavasti toimi hyvin Internet Explorerin kanssa. Suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista ilmaisista selaimista:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.