Chat with us, powered by LiveChat

Kaasujouset keittiön kaapinoviin

 Suuri valikoima kaasuvaimentimia/kaasujousia kaapeille ja kaapinoville  
 
Päätykiinnittimet sisältyvät hintaan
Valitsemalla haluamasi mallin, saat näkyville kokovaihtoehdot. Kaapeille ja kaapinoville tarkoitettu Kaasuvaimennin/kaasujousi valikoimamme on yhteensopiva useimpien nostojärjestelmien kanssa.
 
Korvaava nostojärjestelmä valmistajien kuten Stabilus, Lift-O-Mat, Kesseböhmer ja Hettich tuotteille. 
Voit valita kahden erilaisen mallin väliltä; - palloholkillisen, 60-380 Newtonin valikoimasta - Tai kiinteäsilmukkaisen, 125-400 Newtonin valikoimasta
Kaasujouset keittiön kaapinoviin - Malli 1

Kaasujouset keittiön kaapinoviin - Malli 2
Etkö löydä mitä etsit?
 
Tutustu yli 2 000 erilaisen kaasujousen kaasujousivalikoimaamme. Valitse helposti halutut mitat ja Newtonit. Seuraavaksi voit valita kokovaihtoehdon sekä voiman. Koeta tarkistaa vastaako malli kaasuvaimenninta / kaasujousta, joka sinulla on tällä hetkellä käytössäsi. Huomioithan että joissain tilanteissa yksikköä kohti on käytettävä kahta kaasuvaimenninta / kaasujousta, kun taas toisissa tarvitset vain yhden. Valikoiman mukana toimitetaan kaasujousen päätykiinnikkeet, mikä tekee asentamisesta helpompaa. Kaasujousisivun kautta on myös mahdollista tilata jousia ilman päätykiinnikkeitä. Kaasusäiliöt kuluvat käytössä. Niiden käyttöikä riippuu käytön määrästä. Normaalilla käytöllä odotettu käyttöikä on noin 1-3 vuotta.
 
Valitse seuraavista: 60N, 125N, 150N, 200N, 250N, 320N, 380N, tai 400N

Internet Explorerin yhteensopimattomuus

Tämä sivusto ei valitettavasti toimi hyvin Internet Explorerin kanssa. Suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista ilmaisista selaimista:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.