Chat with us, powered by LiveChat

Yrityksestä

SODEMANN JOUSET (SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S) on kaikkeen jousiin liittyvään erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 1989, ja se on jatkuvasti säilyttänyt johtoasemaansa vakio- ja erikoisjousi markkinoilla Tanskassa.

Meillä on yksi Euroopan suurimmista valikoimista laadukkaita jousia valmiina kansainvälisiin toimituksiin.

Voit käyttää jousiamme uusien tuotteiden valmistukseen, tilaustuotantoon, korjauksiin tai Juuri Oikeaan Tarpeeseen toimintaan. Varastossa olevat vakiojouset säästävät aikaa ja rahaa testailuissa. Tilaa tarvitsemasi määrä ja säästä varastointikuluissa!

Kaikki jousemme on varustettu yksilöllisellä tilausnumerolla, sekä kaikilla tarpeellisilla teknisillä tiedoilla. Sen ansiosta saat aina oikean ja laadukkaan jousen. Kaikki jousemme valmistetaan korkealaatuisesta metallilangasta menetelmin, jotka takaavat korkean laadun.

Autamme mielellämme jousien valmistuksessa piirrostesi/toiveittesi mukaan, ja annamme neuvoja jousien käyttöön ja laskutoimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta ja nopeaa palvelua. Vain tällä tavalla voimme jatkaa suosittuna vakiojousien toimittajana teollisiin tarpeisiin sekä käsityöteollisuudelle.

Olemme avoinna maanantaista torstaihin kl.8.00 - 16.30 ja perjantaisin kl. 8.00 - 15.30 (GMT+1). Kiireisissä tapauksissa tavoitat työntekijämme myös työaikojen ulkopuolella numerosta +4586720099 tai Jørgen Sodemannin +45 20 11 63 03.

Autamme sinua mielellämme, mutta valitettavasti emme puhu / ymmärrä suomea. Siksi pyydämme, että kaikki tiedustelut tehtäisiin englanniksi, ruotsiksi, tanskaksi, saksaksi tai norjaksi.

Internet Explorerin yhteensopimattomuus

Tämä sivusto ei valitettavasti toimi hyvin Internet Explorerin kanssa. Suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista ilmaisista selaimista:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.