Yrityksestä

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S on vakio- ja erikoisjousien valmistukseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu 1989, ja se on vahvistanut asemaansa vakio- ja erikoisjousi markkinoilla Tanskassa koko ajan.

Yksi Euroopan suurimmista valikoimista jousia valmiina toimitettavaksi.

Voit käyttää jousiamme uusien tuotteiden valmistukseen, tilaustuotantoon, korjauksiin tai just-in-time-toimintaan. Varastossa olevat vakiojouset säästävät aikaa ja rahaa kokeiluissa. Tilaa tarvitsemasi määrä ja säästä varastointikuluissa!

Kaikki jousemme on varustettu yksilöllisellä tilausnumerolla sekä kaikilla tarpeellisilla teknisillä tiedoilla. Sen ansiosta saat aina oikean ja laadukkaan jousen. Kaikki jousemme valmistetaan korkealaatuisesta metallilangasta menetelmin, jotka takaavat korkean laadun.

Autamme mielellämme jousien valmistuksessa piirrostesi/toiveittesi mukaan, ja annamme neuvoja jousien käyttöön ja laskelmiin liittyvissä asioissa.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras ja nopea palvelu. Me panostamme ammattitaitoiseen, vakavaan ja henkilökohtaiseen palveluun. Vain näin meistä voi tulla johtava vakiojousien toimittaja teollisuudelle ja käsityöteollisuudelle.

Olemme avoinna maanantaista torstaihin kl.8.00 - 16.30 ja perjantaisin kl. 8.00 - 15.30 (tanskalaista aikaa). Hätätapauksessa työajan ulkopuolella tavoitat työntekijämme numerosta +4586720099 tai Jørgen Sodemannin +4520116303.

Autamme sinua mielellämme, mutta valitettavasti emme puhu / ymmärrä suomea. Siksi pyydämme, että kaikki tiedustelut tehtäisiin englanniksi, ruotsiksi, tanskaksi, saksaksi tai norjaksi.

aaa

Copyright © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.