Chat with us, powered by LiveChat

Tiedot

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S toimittaa tuotteita kaikenlaisille yrityksille ja liiketoiminta-aloille. Vastuullisella ja oikein johdetulla yrityksellä on luonnollisesti asiakkaita, joilla on näitä asioita koskevia kysymyksiä. Tämän vuoksi Sodemann Industrifjedre A/S on laatinut tämän yrityksen laatu- ja ympäristötoimintaa koskevan lyhyen katsauksen. Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.

Hintasopimukset jne.

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S ei tee asiakkaiden kanssa sopimuksia, jotka liittyvät hinnoitteluamme, puitesopimuksiamme, palveluamme tai laadunvarmistustamme jne. koskeviin oikeudellisiin ehtoihin. Tämän tyyppisissä sopimuksissa on monia näkökohtia, jotka ovat selkeästi hyväksyttäviä ja järkeviä, mutta on myös seikkoja, joita voi olla kohtuutonta, mahdotonta tai vaikeaa havaita etukäteen. Jos sopimus ei ole 100 % selvä molemmille osapuolille, ei sopimuksen tekemiselle ole pohjaa. Liiketoimintamme asiakkaidemme kanssa on periaatteessa hyvin yksinkertaista. Asiakkaat eivät tee muuta kuin tilaavat ja ostavat tarkan määrän tarvitsemiaan erikoisjousia tai vakiojousia. Erikoisjouset valmistetaan asiakkaan tietojen ja toiveiden mukaisesti vastaanotetun tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Vakiojouset valmistetaan ja toimitetaan kunkin yksittäisen tyypin parametrien perusteella. Vakiojousien hinnat ja paljousalennukset on ilmoitettu verkkokaupassamme. Jos asiakkaalla on erittäin yksityiskohtaiset vaatimukset jousen suhteen, eikä hän ole varma siitä, vastaako vakiojousi näitä vaatimuksia, hänen on ilmoitettava meille tilatessaan kaikki tärkeät tiedot, niin että voimme varmistaa, että toimitettu tuote vastaa asiakkaan vaatimuksia ja toiveita.Springs

Internet Explorerin yhteensopimattomuus

Tämä sivusto ei valitettavasti toimi hyvin Internet Explorerin kanssa. Suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista ilmaisista selaimista:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.