Vääntöjouset

Nopeasti toimitettavat vääntöjouset!

Kaikki vääntöjouset ovat varastotuotteita ja voidaan toimittaa seuraavana päivänä. Osta vääntöjousesi verkkokaupastamme nyt!

Vääntöjousia käytetään tuottamaan vääntöä tai keräämään pyörimisenergiaa asennusrakenteissa. Vääntöjousi asennetaan tyypillisesti karaan. Kara on mitoitettu siten, että karan ja jousirungon välille jää juuri tarpeeksi suuri rako. Karan ja jousirungon välinen rako ei saa olla liian pieni eikä liian suuri. Jos rako on liian suuri, jousirunko voi painua kokoon ja jos se on liian pieni, jousirunko voi lukkiutua kiinni karaan ollessa viritettynä. Jousi on aina viritettävä siihen suuntaan, joka mahdollistaa jousirungon ”sulkeutumisen”. Valittavana on oikealle ja vasemmalle kierteisiä jousia, niin että ne voidaan asentaa karapareihin.

Kaikki standardivääntöjouset ovat saatavilla sekä oikealle että vasemmalle kiedottuina.

Jousiteräs

Tarjoamme pianolangasta valmistetut vääntöjouset kolmella eri jalan asennolla. Jos tarvitset toista jalan asentoa, saatat löytää etsimäsi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen vääntöjousien valikoimastamme. Valikoimassamme on yli 140 erilaista kokoa. Useimmat niistä ovat valmiina lähetettäviksi.

Siirry taulukkoon
Tietolaatikko
Langan halkaisija (d): 0,41 mm - 3,43 mm
Ulkohalkaisija (De): 4,78 mm - 29,51 mm
Sisähalkaisija (Di): 3,96 mm - 23,07 mm
Jalanpituus: 120° - 210° - 300°
Ruostumaton

Tarjoamme kääntöjousia ruostumattomasta teräksestä neljällä eri jalka-asennolla. Jos tarvitset jonkun muun jalkojen asennon, ehkä pianolankasarjamme voi auttaa.Valikoimassamme on yli 350 erilaista kokoa. Useimmat niistä ovat valmiina lähetettäviksi.

Siirry taulukkoon
Tietolaatikko
Langan halkaisija (d): 0,30 mm - 3,43 mm
Ulkohalkaisija (De): 2,36 mm - 44,58 mm
Sisähalkaisija (Di): 1,76 mm - 37,72 mm
Jalanpituus: 90° - 180° - 270° - 360°

Copyright © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.