Uusi sivusto

Arvoisa asiakas,

Asiakkaamme ovat olleet jo vuosien ajan erittäin tyytyväisiä verkkosivustoomme ja verkkokauppaamme, mutta ne kaipasivat päivitystä. Niinpä olemmekin iloisia voidessamme ilmoittaa, että uusi ja ajantasaisempi verkkosivustomme on nyt käytettävissäsi. Osoite on sama, ja taulukot näyttävät hyvin paljon samoilta, mutta olemme lisänneet sivustolle lukuisia uusia ominaisuuksia, joista toivomme ja uskomme, että pidät. Koko sivusto on laadittu uudelle, ajantasaiselle alustalle, jota pystymme myös kehittämään monipuolisesti tulevaisuudessa.

Verkkokauppamme toiminnallisuus ja käyttöliittymä perustuvat aina asiakkailta saamaamme palautteeseen, koska asiakas on paras tuomarimme. Palaute – olipa se sitten hyvää tai huonoa – on tästä syystä äärimmäisen tärkeää.

Jos löydät virheen, havaitset toiminnallisia puutteita, väärän linkin tms. olisimme iloisia, jos kertoisit sen meille. Jos lähetät meille palautetta, palkitsemme luonnollisesti ystävällisyytesi ja vaivannäkösi. Ota meihin heti yhteyttä: Puhelin: 0045 86 72 00 99 tai sähköpostitse: lkm@fjedre.dk tai soita yhteyshenkilölle Jørgen Sodemann 0045 20 11 63 03.

Copyright © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.